The Finance Division invites you to the first ever Finance Division Information Exchange.
Please join staff members from the below areas to learn more about important topics in Accounting and Finance. Members of each of the above teams will be providing in-depth training and information that will be of special interest to you and your department and operations. A tentative agenda for the event is as follows and will be updated from time to time up until the event.
- Welcome – 5 minutes (9:00-9:05)
- Capital Expenditures – 5 minutes (9:05-9:10)
- Budgeting and Financial Analysis – 10 minutes (9:10-9:20)
- Campus Card – 10 minutes (9:20-9:30)
- Bursar – 15 minutes (9:30-9:45)
- General Accounting – 20 minutes (9:45-10:05)
- Taxes – 30 minutes (10:05-10:35)
- Break – 15 minutes (10:35-10:50)
- Financial Systems – 30 minutes (10:50-11:20)
- Payroll – 30 minutes (11:20-11:50)
- Treasury and Cash Management – 15 minutes (11:50-12:05)
- Lunch – 55 Minutes (12:05-1:00)
- Risk Management and Insurance – 30 minutes (1:00-1:30)
- Purchasing – 30 minutes (1:30-2:00)
- Furnishing and Interior Design – 15 minutes (2:00-2:15)
- Break – 15 minutes (2:15-2:30)
- Accounts Payable – 30 minutes (2:30-3:00)
- Procurement Card – 15 minutes (3:00-3:15)
- Sponsored Program Accounting – 20 minutes (3:15-3:35)
- Questions – 25 minutes (3:35-4:00)
The event will take place on Thursday, May 28, 2015 from 9:00 a.m. to 4:00 p.m. at the Water Tower Campus, Corboy Law Center, 15th Floor Kasbeer Hall.
For those of you unable to attend, the event will be streamed live, and a recording will be added to the Finance Division website after the event. Additionally, a boxed lunch will be served.
Please RSVP to Mary Jo Johnson at extension 58789 or email@example.com. Space in Beane Hall will be limited so please RSVP at your earliest convenience. Dietary considerations will be confirmed at the time of your RSVP.
Please forward this to anyone else that you feel might benefit from this event.
Please check back frequently for more information and updates to the program and agenda.
Should you have any questions please contact Brian Slavinskas at the information below. Thank you and hope to see you on May 28th!
Brian R Slavinskas
Director of Special Projects
Loyola University Chicago
820 North Michigan Avenue
Chicago, Illinois 60611
p – 312/915-8787